Misiune și Viziune

Cu acest proiect, gândit, realizat și promovat împreună cu partenerii noștri escu.me și Școala de Valori, ne-am propus să facem educația financiară accesibilă și atractivă pentru copii. Cu ajutorul Elei și prietenilor ei din Orașul Portofel, ne propunem să le arătăm copiilor cât de important și distractiv poate fi să învețe despre bani, economisire și investiții.  

Încurajăm părinții să participe alături de copii la probele din Orașul Portofel. Credem că timpul petrecut împreună și implicarea în activitățile educaționale nu doar că întăresc legăturile familiale, dar și creează oportunități valoroase de învățare și dezvoltare. Iar dacă prin eforturile noastre reușim să și reaprindem pasiunea pentru citit, ar fi cu atât mai bine pentru viitorul nostru al tuturor.

Visul nostru este ca fiecare copil să fie pregătit pentru un viitor strălucit și responsabil financiar.

Valori comune

Educație cu suflet: Ne dedicăm cu pasiune pentru a crea programe educaționale care să inspire copiii. Vrem ca învățarea să fie plină de bucurie și curiozitate, transformând educația financiară într-o experiență captivantă.

Acces pentru toți: Credem că toți copiii merită să învețe despre bani, indiferent de mediul din care provin. De aceea, facem ca proiectele noastre să fie accesibile și interesante pentru fiecare mic explorator.

Magia creativității: Folosim tehnologia și imaginația pentru a aduce la viață povești minunate și ilustrații colorate. Fiecare capitol din Orașul Portofel este gândit pentru a stârni zâmbete și a aprinde scânteia cunoașterii în ochii copiilor.

Parteneri

Investimental

Investimental este primul broker autorizat de ASF în ultimii 15 ani. De la incepție, Investimental a pus focus și investește susținut și activ în educația celor mari și celor mici. Un proiect născut din pasiune, Orașul Portofel se vrea a fi o abordare nouă în educația financiară a generațiilor viitoare și, poate, scânteia care reaprinde pasiunea pentru citit în rândurile tinerilor.

Escu.me

Escu.me antrenează generația următoare pentru joburile și viața de peste câțiva ani. Prin povești captivante, activități interactive și informații despre tehnologii și inovații, Escu.me își propune să inspire copiii să devină exploratori, inovatori și vizionari, oferind în același timp părinților și adulților resurse valoroase pentru a ghida și susține dezvoltarea tinerei generații.

Școala de Valori

Școala de Valori crede cu tărie că în toate „viitorurile” posibile, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități pentru a contribui la transformarea umanității în spiritul bunăstării generațiilor prezente și viitoare.