Concurs Orașul Portofel

Odată întoarsă în orășelul ei natal, Ela s-a sfătuit cu Buni și TOTo și au ajuns la concluzia că, drept mulțumire pentru toți aventurierii care i-au urmărit povestea din Orașul Portofel, ar trebui să organizeze un concurs care să îi recompenseze pe câțiva norocoși. 

Zis și făcut. Au luat legătura cu organizatorii Jocului din Orașul Portofel care au recomandat călduros cel mai descurcăreț antreprenor din Orașul Portofel, mare fan al miezului de bambus și fructelor proaspete: Panda cel Roșu. 

După ce au schimbat câteva emailuri cu Panda cel Roșu și au redactat împreună cu Andrei regulamentul, concursul a fost gata de prezentat lumii. 

Iată-l mai jos. 

Ce ai de făcut

Pasul 1

Dacă ai cel mult 15 ani, împreună cu un părinte sau o rudă care are grijă de tine (avocații îi spun “reprezentat legal”), alegeți oricare din probele de pe acest site. Adică de aici. E foarte important ca înainte să începeți, părintele cu care vei intra în concurs să citească regulamentul oficial. Concursul e deschis între 16 septembrie și 30 octombrie 2024. 

Pasul 2

În timp ce faceți proba, filmați sau faceți poze cu munca voastră. Încercați să nu vă fotografiați sau filmați pe voi, ci doar proiectul la care lucrați. De exemplu, dacă alegeți banca de economii, filmați sau fotografiați borcanul pe care îl pictați și rezultatul final. Sau boabele de fasole în timp ce cresc în mod diferit, sau cum ați desenat și cum arată harta comorilor din Vânătoarea de Comori, sau chiar ce ați ales să puneți în capsula timpului din proba cu același nume. Aveți 20 probe din care puteți alege.  

Pasul 3

Când sunteți gata, părintele sau reprezentatul legal trebuie să folosească formularul de mai jos, completându-l cu toate informațiile și să atașeze imaginile sau clipurile în care faceți proba aleasă și cu rezultatul muncii voastre. Dacă vreți să ne scrieți și câteva cuvinte despre ce ați învățat făcând probele sau citind aventurile Elei, ne-am bucura, dar nu e obligatoriu. 

Înainte să completezi formularul de mai jos, nu uita să consulți Regulamentul concursului

Premii

Deși i-a cam necăjit pe eroii noștri în timpul Jocului (dar i-a și învățat despre planificare și cumpătare, diferența dintre nevoie și dorințe), Panda cel Roșu a obținut niște super premii pentru voi. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 31 octombrie. 

Premiul I

Voucher Pegas în valoare de 1.000 de lei + 1 abonament pe 12 luni Voxa

Premiul II

Voucher Lego în valoare de 1.000 de lei + 1 abonament pe 12 luni la Voxa

Premiul III

Abonament pe 12 luni la Super Duolingo + 1 abonament pe 12 luni la Voxa

Parteneri

Ca mai toate lucrurile în viață, proiectele importante sunt construite în echipă. Orașul Portofel a fost lansat de Investimental, dar nu ar fi fost ce este astăzi fără ajutorul Escu.me și Școala de Valori.

Investimental

Investimental este primul broker autorizat de ASF în ultimii 15 ani. De la incepție, Investimental a pus focus și investește susținut și activ în educația celor mari și celor mici. Un proiect născut din pasiune, Orașul Portofel se vrea a fi o abordare nouă în educația financiară a generațiilor viitoare și, poate, scânteia care reaprinde pasiunea pentru citit în rândurile tinerilor.

Escu.me

Escu.me antrenează generația următoare pentru joburile și viața de peste câțiva ani. Prin povești captivante, activități interactive și informații despre tehnologii și inovații, Escu.me își propune să inspire copiii să devină exploratori, inovatori și vizionari, oferind în același timp părinților și adulților resurse valoroase pentru a ghida și susține dezvoltarea tinerei generații.

Școala de Valori

Școala de Valori crede cu tărie că în toate „viitorurile” posibile, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități pentru a contribui la transformarea umanității în spiritul bunăstării generațiilor prezente și viitoare.

Succes!